Apparaten en accessoires
Aardappelpuree
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
bloemige aardappelen geschild, in plakjes gesneden (1 cm, zie tip)1000 g
-
zout1 tl
-
melk350 g
-
boter in stukken30 g
-
gemalen nootmuskaat1 - 2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8 g
Calorieën
1245 kJ /
297 kcal
Vetten
9 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
43 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Bechamelsaus
15min
Pannenkoeken
1h 15min
200 g prei fruiten
20min
Veelzijdige gladde soep
45min
Macaroni met ham en kaas
1h 20min
Chocolademousse
3h 20min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Nessuna valutazione
Appelmoes
20min
Bloemkool met kaas
55min
Aardappel- en groentenpuree
40min
Bechamelsaus
15min
Romige tomatensoep
25min